Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Facem economii impreuna

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aeroterma, NOZ

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
NOZ
Out Of stock
Descriere
Noile clădiri industriale sunt construite conform unor reguli mai stricte, cu izolaţie mai performantă, care reduce necesarul de încălzire. Cu toate acestea, o distribuţie eficientă a aerului cald rămâne necesară, pentru ca spaţiul să poată fi folosit corespunzător. Aerotermele Biddle sunt concepute pentru încălzirea şi/sau ventilarea spaţiilor industriale şi a clădirilor comerciale. Aeroterma Biddle modelul NOZ poate fi folosită cu succes în spaţii mari, de la 4 la 16m înălţime. Distribuţia rapidă a căldurii face ca modelul NOZ, montat pe tavan să fie indicat pentru magazine tip „Do it yourself”, fabrici, centre de distribuţie şi depozite. Dacă este nevoie de aer curat în încăpere, aeroterma poate fi folosită şi ca ventilator.

Confort sporit

Aeroterma Biddle răspândeşte aerul cald cu o viteză mare, datorită dispozitivelor reglabile prin care acesta este refulat. Ca rezultat, curentul de aer cald atrage si aer din încăpere, asigurând fenomenul de inducţie şi de circulare a aerului. Acest lucru conduce la distribuţia mai rapidă a aerului cald şi creşterea temperaturii în încăpere. Dispozitivele reglabile asigură extinderea zonei de influenţă a aerotermei, capacitatea de încălzire menţinânduse neschimbată.

Reducerea costurilor

Datorită faptului că zona de influenţă a acestei aero- terme este relativ mare, pot fi instalate mai puţine unităţi pentru a încălzi un spaţiu mare. Astfel se vor realiza economii prin achiziţionarea a unui număr mai mic de unităţi, întreţinere şi nu în ultimul rând la energie.

Diverse variante

Aeroterma NOZ este disponibilă în două variante: NOZ 25 si NOZ 50. Unitatea standard este livrată cu două rânduri de baterii, pentru temperaturi ale apei de 90 C/70 C. În cazul în care temperatura apei este mai scăzută, sau când este nesesară o capacitate mai mare de încălzire, un model cu 3 rânduri de baterii este disponibil. Carcasa şi grătarul de protecţie standard sunt gri deschis (RAL 9018), panoul de control şi inelele din plastic sunt albastre (RAL 5010). Alte culori din gama RAL sunt disponibile contra cost.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura