Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Facem economii impreuna

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Perdea de aer Biddle, CA

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
CA
Out Of stock
Descriere
Modelul CA este produsul de top Biddle, echipat cu tehnologii de ultimă generaţie, performanţă deosebită în toate situaţiile şi consum scăzut de energie. Biddle a creat o soluţie pentru situaţii dificile de climat. Perdeaua de aer CA este foarte potrivită pentru situaţii în care se cere un înalt nivel de energie şi confort. Această perdea de aer oferă o eficienţă maximă şi confort deosebit datorită celor două tehnologii patentate.

Eficienţă maximă şi confort sporit

Redresorul patentat Biddle facilitează refularea unui curent de aer laminar. Datorită acestuia, un debit de aer relativ scăzut ajunge la podea, care asigură însă protejarea eficientă a suprafeţei uşii. Debitul curentului de aer este aproape imperceptibil, de unde rezultă un confort crescut. Perdeaua de aer minimalizează pierderile de căldură şi de climă în exterior, în acest mod pot fi reali- zate economii de până la 94% la energie. Aceasta înseamnă 50% mai puţine pierderi de căldură, în comparaţie cu perdelele de aer fără redresorul Biddle. Pe lângă aceasta, perdeaua de aer încălzeşte aerul rece care pătrunde din exterior, pentru a nu fi simţit în interior. Aceasta are ca rezultat un climat intern confortabil.

Pentru situaţii în care condiţiile meteo variază, de exemplu vânt puternic, Biddle a dezvoltat o altă tehnologie patentată: cea a vitezei constante de refulare a aerului. Aceasta înseamnă că, atunci când este necesară o capacitate de încălzire mai mare, pentru a încălzi aerul rece pătruns din exterior, orificiul de refulare a aerului se măreşte, dar viteza de refulare rămâne neschimbată. În acest fel, chiar şi în condiţii foarte nefavorabile ale vremii, perdeaua de aer CA reuşeşte să creeze un climat interior confortabil. Pe timpul verii, perdelele de aer Biddle pot fi de asemenea eficiente. Recircularea continuă a aerului din încăpere cauzată de acţiunea combinată a echipamentelor de aer condiţionat şi a perdelei de aer poate avea ca efect un climat confortabil, răcoros.

Uşor de utilizat

Perdelele de aer Biddle funţionează foarte simplu, după principiul “Plug&Play”. Perdeaua de aer are la bază sis- temul de control inteligent Biddle, care constă în controlul temperaturii aerului şi al apei. Acest sistem de control selectează combinaţia optimă de consum de energie. Panoul de control furnizat oferă informaţii clare prin inter- mediului ecranului LCD, ca temperatura mediului ambi- ant, mesaje de eroare şi indicaţii în momentul când este necesară schimbarea filtrului. Acest panou de comandă poate fi instalat oriunde se doreşte.

Potrivit oricărui tip de interior

Aspectul atractiv face ca perdeaua de aer CA să se poate încadra în orice interior. Aceasta este uşor de montat. Montând mai multe perdele de aer una lângă alta, mode- lul CA poate proteja orice lăţime a uşii, fără întreruperea debitul curentului de aer. În afară de aceasta, sunt dispo- nibile în toate culorile.

Reglare automată

Ultima inovaţie din gama CA este că aceste perdele se reglează complet automat, fapt care permite modificarea puterii în funcţie de condiţiile meteo. În acest fel, este garantat un climat intern confortabil la cele mai scăzute costuri de energie.

Caracteristici:
- usor de utilizat datorita ecranului LCD;
- potrivit oricarui interior;
- reglare automata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura