Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Facem economii impreuna

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ventiloconvector de tavan, CC (Comfort Circle)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
CC (Comfort Circle)
Out Of stock
Descriere
Un interior şi un climat intern confortabile constituie medii plăcute de lucru, care pot determina vizitatorii sa-şi prelungească vizita. Comfort Circle este soluţia oferită de Biddle pentru un interior atractiv, economie de spaţiu alocat pentru un sistem de încălzire/răcire sau ventilaţie montat în tavan. Comfort Circle oferă un climat interior confortabil atât iarna cât şi vara.

Excelentă distribuţie a aerului

Comfort Circle are la bază un principiu nou al refulării aerului. Orificiul de evacuare circular oferă o distribuţie excelentă a aerului, cu un grad de penetrare şi recir- culare superior, chiar şi la o viteză mică de refulare a aerului.

Aplicaţii

Designul modern al Comfort Circle şi nivelul scăzut de zgomot fac ca acest echipament să fie indicat pentru încadrarea în tavanul fals al magazinelor, supermarketuri, clădiri publice şi birouri. Înălţimea mică de 30 de cm permite ca unitatea să fie montată în tavan. Comfort Circle se potriveşte perfect într-un tavan fals standard, doar grilajul pentru evacuare aerului fiind vizibil.

Uşor de instalat şi de întreţinut

Unităţile tip casetă Biddle pot fi montate atât înainte cât şi după instalarea tavanului fals. Sistemul de suspensie reglabil permite unităţii să fie mutată în toate direcţiile, să fie poziţionată exact acolo unde se doreşte. Folosind conducte flexibile se poate deter- mina poziţia gurii de admisie a aerului curat. Toate unităţile sunt livrate gata de a fi utilizate.

Diferite variante

Comfort Circle este disponibil în două tipuri diferite: CC cu diametrul de 60cm şi CC 90 cm. O unitate CC
60 poate încălzi/răci o suprafaţă de +/- 100m, în timp ce CC90 poate acoperi o suprafaţă de +/- 200m. Unitatea este potrivită pentru camere înalte de la 2 la
3,5m. Comfort Circle este disponibil în urmatoarele modele: încălzire, răcire, încălzire/răcire sau încălzire/ ventilaţie. Unitatea standard este de culoare albă (RAL 9010), alte culori din gama RAL sunt disponibile contra cost.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura