Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Facem economii impreuna

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Perdea de aer, DAT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
DAT
Out Of stock
Descriere
Pentru industria alimentară sau companiile farmaceutice, menţinerea unei temperaturi constante a produselor în camera de răcire este deosebit de importantă. Clienţii sunt din ce în ce mai sensibili în ceea ce priveşte calitatea, iar legile în acest domeniu devin tot mai stricte.

Din cauza tranzitului în/din cameră, menţinerea temperaturii la un nivel constant e foarte dificilă. Deschiderile frecvente ale uşilor pot cauza pierderi de energie şi creşterea temperaturii din camera de răcire. Acest feno- men este cauzat de transmisia naturală şi poate fi întrerupt de o perdea de aer. Însă, a sufla aer în spaţiul deschis al unei uşi poate crea un alt efect negativ: inducţia. Aceasta se datorează fricţiunii dintre curentul de aer refulat de perdeaua de aer şi volumul de aer ambiental.

Economie de energie

Pentru a evita acest fenomen, Biddle a dezvoltat o nouă tehnologie patentata: flux dublu de aer. Perdeaua de aer DAT extrage aer din interior şi din exterior printr-un grilaj cu două orificii. Apoi suflă aceste jeturi de aer paralel, cu aceeaşi viteză prin orificiul de evacuare patentat cu redresor. Rezultatul: fluxurile de aer nu se amestecă, nivel scăzut de turbulenţe şi inducţie aproape 0. Această tehnologie permite desfaşurarea activităţii cu uşile permanent deschise, minimalizând costurile cu energia până la 94%, conform unor teste efectuate în laboratoare independente.

Prescripţii tehnice

Perdeaua de aer DAT poate fi instalată în interiorul sau exteriorul camerei de răcire, deasupra uşii. Unitatea este disponibilă în două mărimi: 1 m şi 1,5 m. Dimensiunile maxime ale uşii: 3m înălţime şi 3m lăţime. DAT este eficientă într-o cameră de răcire cu o temperatură mai mare de 0 C.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura