Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Facem economii impreuna

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Perdea de aer industriala, IF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
IF
Out Of stock
Descriere
Perdeaua de aer industrială modelul IF, care un design deosebit, cu toate muchiile rotunjite, a fost creată pentru condiţii meteo mai stabile. La baza acestei soluţii se află mulţi ani de experienţă, susţinuţi de cercetarea ştiinţifică. Ca şi celelalte perdele de aer Biddle, modelul IF este furnizat cu un redresor patentat. Datorită acestui redresor, pentru a proteja zona intrării în încăpere este necesar un debit mai mic de aer, iar pierderea de energie este redusă, prin împiedicarea aerului cald să treacă în exterior.

Beneficii:

•Un mediu de lucru confortabil are un efect pozitiv în ceea ce priveşte performanţele echipei şi conduce la o rată redusă de absenteism.
•Economie de energie prin menţinerea aerului cald în interiorul clădirii, astfel încât nu este necesară încălzirea continuă. Perdeaua de aer furnizează parţial capacitatea de încălzire nesesară pentru încăperea respectivă. Aceasta capacitate poate fi dedusă din totalul de echipament de climatizare necesar.
•Costuri scăzute pe m , o perdea de aer permite folosirea totală a suprafeţei incintei, astfel încât se poate lucra confortabil şi în apropierea uşii.

Uşor de instalat

Perdeaua de aer model IF poate fi instalată deasupra uşii sau în lateral. Datorită unor motive ce ţin de climatizare, Biddle recomandă un curent de aer vertical, ceea ce înseamnă că unitatea ar trebui instalată deasupra uşii. Perdeaua de aer industrială este livrată, ca model standard, cu un rând de elemenţi de încălzire. Un aparat de comandă cu 5 trepte poate regla viteza motorului. Cu ajutorul unui întrerupător, perdeaua de aer poate fi programată să funcţioneze doar dacă uşa este deschisă. Întrerupătorul este opţional.

Opţiuni diferite

Perdeaua de aer industrială IF este disponibilă în trei modele: IF2, IF3 si IF4. În cazul în care o unitate standard nu este suficientă, se pot monta două sau mai multe unităţi, fiind posibil să se obţină orice lungime dorită, cu un interval de 0,55cm. Modelul IF este disponibil şi doar ambiental. Culoarea carcasei standard este o combinaţie de albastru (RAL 5023) şi gri titan (Polydrox titane).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura