Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Facem economii impreuna

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Perdea de aer, IndAC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
IndAC
Out Of stock
Descriere
În clădirile industriale uşile sunt deschise perioade lungi de timp, în timpul încărcării sau descărcării mărfurilor. În asemenea situaţii, personalul se confruntă cu efectul de curent de aer rece, chiar dacă sunt instalate uşi automate. Pentru transportul intern al mărfurilor este preferabil ca zona de acces să fie liberă. Totodată, deschiderea uşilor poate provoca pierderi de căldură şi disfuncţionalităţi ale climatului intern.

Perdeaua de aer industrială IndAC este foarte potrivită în aceste situaţii. De ani de zile Biddle a urmărit atent tendinţele din domeniul industrial. Această monitorizare în combinaţie cu cercetarea ştiinţifică au condus la apariţia modelului IndAC, unitate robustă destinată mediului industrial. Modelul IndAC facilitează accesul în vederea transportului mărfurilor, previne intermixiunea aerului rece din exterior cu cel cald din interior. Ca rezultat: acces liber, condiţii de lucru confortabile, scăderea nr celor care absentează din cauza îmbolnăvirilor.

Modelul IndAC, echipat cu tehnologia unică cu redresor dublu, reglare automată, cu un design special, este soluţia completă, cea mai puternică pentru fabricile care doresc să-şi îmbunătăţească logistica. Forma specială, patentată a IndAC îi conferă numaroase beneficii. Pe lângă faptul că are un design plăcut, ace- sta este şi simplu de instalat şi curăţat. Grilajul curbat al orificiului de evacuare permite refularea curentului de aer aproape de uşă, pentru a evita pierderi de aer cald, implicit de energie.
Nivel optim de confort

Modul de refulare al acestui model este optimizat prin introducerea unei inovaţii tehnologice: redresorul dublu patentat. Acesta asigură separarea optimă între climatul intern şi cel extern şi încălzirea optimă a aerului rece pătruns din exterior, contribuind la crearea unei atmos- fere confortabile. Pierderea căldurii este minimalizată de grilajul ornamental curbat de evacuare a aerului, care trebuie poziţionat cât mai aproape de uşă. Acest lucru elimină existenţa unor pierderi din debitul de aer cald în lateral şi protecţia totală a suprafeţei uşii. Alt avantaj îl reprezintă nivelul scăzut de zgomot al ventilatorului.

Opţiuni diverse

Modelul IndAC funcţionează pe baza a trei surse de energie: apă fierbinte, curent electric şi în curând va fi disponibil şi pe gaz. În cazul în care nu este necesară o sursă de încălzire, modelul ambiental este soluţia potrivită, cu scopul de a asigura evitarea pătrunderii aerului rece din exterior. Modelul are trei moduri de con- trol: basic, plus şi automatic. Combinaţia dintre mai multe unităţi poate asigura protejarea unei suprafeţe a uşii mai late de 3 metri, cu intervale de 0,5 m.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura