Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Facem economii impreuna

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Perdea de aer, CITY

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
CITY
Out Of stock
Descriere
Perdelele de aer confort modelul CITY pot fi amplasate în spaţii unde condiţiile de temperatură şi vânt sunt stabile, de exemplu în spaţii comerciale amplasate în interiorul magazinelor mari, tip mall.

Îmbietor şi confortabil

Tehnologia patentată bazată pe redresorul Biddle asigură un confort sporit în momentul trecerii prin raza de acţiune a perdelei de aer (o viteză scăzută a curentului de aer refulat) şi reţinerea aerului cald în interior, ceea ce conduce la o eficienţă maximă. Ca toate celelalte perdele de aer Biddle şi modelul CITY garantează un confort excepţional, în termeni de consum de energie şi nivel de zgomot. Instalarea perdelei şi schimbarea filtru- lui - simplu de executat, sunt alte caracteristici ale acestui model de perdea de aer. Datorită calităţii superi- oare a materialelor folosite de Biddle, echipamentul garantează o fiabilitate şi o durată de viaţă excepţionale.

Uşor de utilizat

Modelul CITY este dotat cu un sistem de control electro- nic, care constă într-un panou de control cu touch pad. Această unitate este uşor de controlat, cu un panou de coamandă cu 3 trepte şi diferite funcţii de control. În momentul în care sunt selectate combinaţii nepotrivite, ca de exemplu între nivelul de viteză şi cel al încălzirii, acestea sunt corectate automat.

Caracteristici:

•Nivel scăzut de zgomot
•Control electric cu 3 trepte, cu touch pad
•Sistem de suspensie inteligent, pentru montare rapidă
•Uşor de utilizat şi de întreţinut
•Potrivită, ca model standard, pentru temperaturi scăzute ale apei (60 C/40 C)
•Opţional, control temperatură constantă
(2 sau 3 supape)

Potrivit oricărui tip de interior

Datorită designului simplu şi neutral perdeaua de aer CITY poate fi uşor integrată în orice tip de interior. Unitatea este disponibilă în trei modele: suspendată, tip casetă (parţial integrată) şi unităţile care se integrează în tavan fals. Unitatea este disponibilă în varianta standard în combinaţie de alb şi gri (RAL 9010/RAL 9002) sau aluminiu (RAL 9006). Orice altă culoare din gama RAL este disponibilă contra cost.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura